| | Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Asimov Passing the Test

Αριθμός μηνυμάτων: 224 Ηλικία: 30 Κατοικία: Αθήνα (και καλά..) Registration date: 23/05/2009
Χαρακτήρας
Race: Male Human Class: Peasant Alignment: Chaotic Evil
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 29.06.09 20:34 | |
| Συμπληρώνω εδώ αυτά που πήγα πρόσφατα:
AC/DC
Placebo/Moby/Gogol Bordello (Rockwave) |
|
 | |
just reaper Passing the Test

Αριθμός μηνυμάτων: 435 Ηλικία: 28 Registration date: 22/05/2009
Χαρακτήρας
Race: Male Orc Class: Death Knight Alignment: Chaotic Good
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 03.07.09 18:31 | |
| Slipknot Mastodon Saxon στο rocwave |
|
 | |
Lady Virgilia Black Queen

Αριθμός μηνυμάτων: 929 Ηλικία: 23 Κατοικία: King's Landing Registration date: 04/12/2008
Χαρακτήρας
Race: Female Elf Class: Samurai Alignment: Lawful Neutral
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 09.01.10 3:00 | |
| Candlemass, Grand Magus και Memory Garden τον Οκτώβρη Και μέσα στο 2010 πάλι χαμός θα γίνεται... Αααααχ, συναυλιοδάνειο θέλουμε... _________________ On the ninth twilight, the Witch shall be revived and none shall be left alive. |
|
 | |

Χαρακτήρας
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 09.01.10 3:12 | |
| |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων: 929 Ηλικία: 23 Κατοικία: King's Landing Registration date: 04/12/2008
Χαρακτήρας
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 27.06.10 22:16 | |
| Metallica/Megadeth/Slayer, 24/6/10. Έχασα τους Anthrax γαμώτο _________________ On the ninth twilight, the Witch shall be revived and none shall be left alive. |
|
 | |

Χαρακτήρας
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 27.06.10 22:20 | |
| | Ceridwen έγραψε: | Metallica/Megadeth/Slayer, 24/6/10. Έχασα τους Anthrax γαμώτο |
Ναι σνιφ... Και εγώωωωω
Αυριο όμως rammstein |
|
 | |
Katherine Bertram Apprentice

Αριθμός μηνυμάτων: 69 Ηλικία: 288 Κατοικία: Over the Hills and Far Away Registration date: 16/11/2010
Χαρακτήρας
Race: Female Human Class: Noble Alignment: Neutral Good
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 16.11.10 22:55 | |
| Θέλω να πάω σε πάρα πολλές γι αυτό μην αρχίσω...Αλλά εδώ που μένω δεν έρχονται και πολλά συγκροτήματα...Έχω δει Rotting Christ και Luna Obscura μόνο...  Αλλά ήταν πολύ καλοί...  Τώρα ας ελπίσουμε σε λίγο καιρό οι Septic Flesh να μας τιμήσουν με την παρουσία τους... |
|
 | |

Χαρακτήρας
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 23.03.11 14:17 | |
| Eluveitie/Randomwalk/Aeon Aphelion 19/3/11 Αναμένουμε και Maiden-Slipknot-Mastodon το καλοκαίρι και Iced Earth τον Νοέμβρη _________________ On the ninth twilight, the Witch shall be revived and none shall be left alive. |
|
 | |
Shoot-man Apprentice

Αριθμός μηνυμάτων: 172 Ηλικία: 14 Κατοικία: Παντου και πουθενα Registration date: 04/01/2011
Χαρακτήρας
Race: Male Elf Class: Avenger Alignment: Chaotic Good
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 26.03.11 15:55 | |
|  Θα δωσουν κονσερτο οι Deep purple στη Λεμεσο  |
|
 | |
Katherine Bertram Apprentice

Αριθμός μηνυμάτων: 69 Ηλικία: 288 Κατοικία: Over the Hills and Far Away Registration date: 16/11/2010
Χαρακτήρας
Race: Female Human Class: Noble Alignment: Neutral Good
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 25.04.11 21:44 | |
| Έχει πολύ καιρό, αλλά είδα λάιβ την Anneke van Giersbergen και τον Danny Cavanagh. Η ωραιότερη μέρα της ζωής μου.- |
|
 | |
Mierin Newborn

Αριθμός μηνυμάτων: 11 Ηλικία: 21 Registration date: 07/10/2010
Χαρακτήρας
Race: Female Human Class: Mage Alignment: Neutral
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 05.05.11 17:37 | |
| Blind Guardian αύριο και μεθαύριο στο Fuzz:bounce: |
|
 | |
Shoot-man Apprentice

Αριθμός μηνυμάτων: 172 Ηλικία: 14 Κατοικία: Παντου και πουθενα Registration date: 04/01/2011
Χαρακτήρας
Race: Male Elf Class: Avenger Alignment: Chaotic Good
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 06.06.11 21:41 | |
| Εγω ρε παιδια μενω Κυπρο κι εδω μεσα δεν ερχεται ΚΑΝΕΝΑΣ!!!Μια φορα ειρθαν οι Deep Purple και δεν μπορεσα να παω |
|
 | |

Χαρακτήρας
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 02.07.11 13:41 | |
| Τελευταίο update από 17/6/11: Iron Maiden (2η φορά) Rotting Christ Slipknot Mastodon Moonspell Nightfall _________________ On the ninth twilight, the Witch shall be revived and none shall be left alive. |
|
 | |
Calista Crystaliz Newborn

Αριθμός μηνυμάτων: 18 Ηλικία: 14 Registration date: 18/01/2012
Χαρακτήρας
Race: Female Elf Class: Commoner Alignment: Lawful Good
 | Θέμα: Απ: Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε 20.01.12 18:59 | |
| Έχω πάει φυσικά σε πολλές συναυλίες! Βέβαια επειδή συμετέχω στην Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, έχουμε κάνει πάρα πολλές συναυλίες οπότε έχω βγει στη σκηνή και έχω τραγουδίσει! Επίσης έχω βγει στη σκηνή και με την Σχολή Χορού μου! |
|
 | |
| | Συναυλίες που έχουμε πάει και που θέλουμε να πάμε | |
|