Lancelot Knight of Zero

Αριθμός μηνυμάτων: 853 Ηλικία: 23 Κατοικία: Somewhere Beyond time and space Registration date: 05/12/2008
Χαρακτήρας
Race: Male Human Class: Mecha Pilot Alignment: Neutral
 | Θέμα: Απ: Αδέρφια............. 14.09.09 14:42 | |
| Ετσι αυτά ειναι αγαπημενα αδερφια!!!!! Τα ακουμε και χαιρομαστε  Οι υπολοιποι καλε αδερφια δεν εχουν?? _________________ Romantic my soul is, but it's lost in the circles of time... Evil I was, but I changed on your sight...[/i] |
|
Black Widow22 Apprentice

Αριθμός μηνυμάτων: 151 Ηλικία: 20 Κατοικία: Twisted Wonderland Registration date: 25/04/2010
Χαρακτήρας
Race: Female Elf Class: Psion Alignment: Chaotic Neutral
 | Θέμα: Απ: Αδέρφια............. 13.06.10 16:48 | |
| Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά...  Λοιπόν, έχω και εγώ έναν αδερφό, μικρότερο κατά 4,5 χρόνια. Είναι ο μόνος που έχω, παρόλα αυτά κάνει για δέκα! Είναι ένας συνδυασμός Ταζ και Ράμπο (και οι δυο τα κάνουν όλα λίμπα στο περασμά τους και δεν αφήνουν τίποτα όρθιο) Για εμένα είναι ένα διαβολάκι και για εκείνον εγώ είμαι μια ακόμα ''μεγάλη τύραννος'' (επειδή δεν τον αφήνω να κάνει συνέχεια σκανταλιές!  ) Αυτές τις ψιλοδιαφωνίες, εντάξει, όλα τα αδέρφια τις έχουν, παρόλα αυτά ξέρω ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ, όπως μπορεί και εκείνος. Κατά βάθος, μωρέ, είναι καλό παιδί... | Σπόιλερ: | | | Αλλά δεν του το λέω, γιατί τα μυαλά του θα πάρουν αέρα!  |
|
|
CraZy9 Apprentice

Αριθμός μηνυμάτων: 118 Ηλικία: 15 Κατοικία: Death Star Registration date: 04/01/2011
Χαρακτήρας
Race: Female Human Class: Assassin Alignment: Chaotic Good
 | Θέμα: Απ: Αδέρφια............. 07.01.11 20:06 | |
| το λοιπον εγω εχω ενα μικρο τερατακι 6 χρονων κοριτι οπως ειμαι και εγω που ωρες ωρες ειναι ενα απο τα ποιο φρονιμα πλασματα του κοσμου ενω τις υπολιπες ωρες του 24 ειναι πολυ κακομαθημενη σου φωναζει σου δινει χαστουκια σου κανει την ζωη κολαση για το τιποτα! την παιρνω 8 χρονια! |
|
Shoot-man Apprentice

Αριθμός μηνυμάτων: 172 Ηλικία: 14 Κατοικία: Παντου και πουθενα Registration date: 04/01/2011
Χαρακτήρας
Race: Male Elf Class: Avenger Alignment: Chaotic Good
 | Θέμα: Απ: Αδέρφια............. 07.01.11 21:28 | |
| Eγω εχω μια αδερφη 21 χρονων που εχει μυαλο 4χρονης |
|
Calista Crystaliz Newborn

Αριθμός μηνυμάτων: 18 Ηλικία: 14 Registration date: 18/01/2012
Χαρακτήρας
Race: Female Elf Class: Commoner Alignment: Lawful Good
 | Θέμα: Απ: Αδέρφια............. 18.01.12 18:05 | |
| Εγώ δεν έχω αδέρφια και ούτε θέλω!Δεν έχω κάποιον σεγκεκριμένο λόγο,απλά δεν θέλω! |
|